Facebook Pixel
WA button WA button

LUNI-VINERI: 10-17

+40 741 333 615

 
Otet Balsamic Cirese Negre 250ml VILLA MANODORI
179,50 RON
nici unul

Produs in cantitate limitata, din must de struguri Trebbiano si otet de vin rosu, invechit in butoaie de cires Vignola, timp de +9 ani.

Are un gust bogat, dulce-acrisor, cu note de visine si fructe de padure, aroma fructata, cu o consistență densa, siropoasă.

Are o culoare brun-stralucitor.

Perfect in glazuri pentru friptura de vanat, de porc sau rata, iar dulceata lui adauga o noua dimensiune deserturilor, in special inghetatei de vanilie.

Este produs de Chef Massimo Bottura, Osteria Francescana (Modena) - restaurantul cu 3 stele Michelin - desemnat in 2016 si 2018 cel mai bun restaurant din lume.

Numele Villa Manodori dateaza din secolul al XVI-lea si se refera la o proprietate localizata in zona rurala a Modenei. Mari festivaluri si festivitati erau o obisnuinta pe domeniile Estensi. Renumitul otet balsamic produs aici era servit ca un digestiv la finalul fiecarei mese. Chef Massimo Bottura se mandreste cu traditia culinara si produsele modeneze. In ultimii doisprezece ani s-a dedicat restaurarii otetariei Villa Manodori pentru a o aduce la maretia din trecut. 

 

Ingrediente: Otet Balsamic di Modena IGP, must de struguri. Contine sulfiti. 

Producători VILLA MANODORI
Cantitate 250ml

Adauga o recenzie