Facebook Pixel
WA button WA button

LUNI-VINERI: 10-17

+40 741 333 615

 
Otet Balsamic Artizanal 250ml VILLA MANODORI

(Bazat pe 1 recenzii)

189,50 RON
nici unul

Produs in cantitate limitata, din must de struguri Trebbiano si invechit in butoaie de stejar, castan si ienupar timp de cel putin 10 ani.

Are o culoare inchisa, bogata, o aroma intensa si o consistenta siropoasa.

Amplifica savoarea branzeturilor invechite si a carnii la gratar, merge in combinatie cu verdeturi si legume proaspete, dar in acelasi timp dulceata lui il recomanda si pentru a fi consumat cu capsuni sau inghetata.

Este un produs exclusivist, cu un ambalaj elegant, un cadou ideal pentru cei care apreciaza deopotriva rafinamentul si autenticitatea.

Este produs de Chef Massimo Bottura, Osteria Francescana (Modena) - restaurantul cu 3 stele Michelin - desemnat in 2016 si 2018 cel mai bun restaurant din lume.

 

 

Numele Villa Manodori dateaza din secolul al XVI-lea si se refera la o proprietate localizata in zona rurala a Modenei. Mari festivaluri si festivitati erau o obisnuinta pe domeniile Estensi. Renumitul otet balsamic produs aici era servit ca un digestiv la finalul fiecarei mese. Chef Massimo Bottura se mandreste cu traditia culinara si produsele modeneze. In ultimii doisprezece ani s-a dedicat restaurarii otetariei Villa Manodori pentru a o aduce la maretia din trecut. 

 

 

 

Ingrediente: Otet Balsamic di Modena IGP, must de struguri. Contine sulfiti. 

Producători VILLA MANODORI
Cantitate 250ml

Adauga o recenzie