Facebook Pixel
WA button WA button

LUNI-VINERI: 10-17

+40 741 333 615

 

Magazinul online disponibil la adresa www.labotteghina.ro    denumit in continuare “La Botteghina” si administrat de S.C. Linarea Quality S.R.L, cu sediul social in Strada Emil Racovita Nr. 26, Voluntari, persoana juridica romana inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J23/2129/2020, avand codul de inregistrare fiscala 42616716, telefon: +40 741 333 615.
Prezentul document denumit in continuare “Termeni si Conditii” reprezinta un contract la distanta si stabileste termenii si conditiile de utilizare si modul de desfasurare a achizitiilor de PRODUSE si SERVICII comercializate prin intermediul magazinului online www.labotteghina.ro.
    Prin acceptarea Termenilor si a Conditiilor, sunteti, de asemenea, de acord cu Politica de retur, Politica de confidentialitate, precum si cu toate celelalte documente mentionate in cuprinsul prezentului document.

 S.C. Linarea Quality S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile. Orice modificari aduse Termenilor si Conditiilor vor intra in vigoare numai pentru comenzile noi, inregistrate dupa publicarea modificarilor respective pe acest site web. Astfel, va rugam sa cititi Termenii si Conditiile, inainte de fiecare COMANDA, pentru ca este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita.
 S.C. Linarea Quality S.R.L depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor afisate pe magazinul nostru online. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, precizam ca imaginile PRODUSELOR au caracter informativ, iar PRODUSELE livrate pot diferi de imaginile de prezentare, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila din partea producatorilor. De esemenea, unele caracteristici sau pretul PRODUSELOR prezentate pe site, pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Promotiile si ofertele prezente pe magazinul nostru online sunt valabile in limita stocului disponibil.
Promotiile ce ruleaza pe magazinul online www.labotteghina.ro nu se cumuleaza cu alte promotii/programe speciale de discount.
Daca aveti orice intrebari cu privire la Termenilor si a Conditiilor de utilizare www.labotteghina.ro, va rugam sa ne contactati pe mail la contact@labotteghina.ro sau la numerul de telefon: +40 741 333 615.

 1. DEFINIREA TERMENILOR UTILIZATI
UTILIZATOR: persoana care acceseaza magazinul nostru online, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenilor si a Conditiilor de utilizare www.labotteghina.ro prin finalizarea procesului de inregistrare.
CLIENT: acel utilizator ce initiaza si finalizeaza o COMANDA pe www.labotteghina.ro
VANZATOR:  S.C. Linarea Quality S.R.L
UTILIZARE ABUZIVA: utilizarea magazinului nostru online intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor sau prevederilor legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre sau celorlalti utilizatori.
COMANDA: document electronic, generat ca urmare a accesarii magazinului online de catre un CLIENT, ce intervine ca forma contractuala intre S.C. Linarea Quality S.R.L si acesta din urma.
CONTRACT: o COMANDA confirmata de catre S.C. Linarea Quality S.R.L  prin care suntem de acord sa livram CLIENTULUI PRODUSELE solicitate de acesta, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora.
REVIEW: o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.
NOTA/RATING: modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui UTILIZATOR /CLIENT/CUMPARATOR fata de un produs. NOTA/RATING-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de UTILIZATOR/CLIENT/CUMPARATOR asupra unui produs sau serviciu.
COMENTARIU: apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.
INTREBARE: formula de adresare catre alti UTILIZATORI/CLIENTI/CUMPARATORI cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.
RASPUNS: informatie scrisa care este transmisa UTILIZATORILOR/CLIENTILOR/CUMPARATORILOR care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un UTILIZATOR/CLIENT/CUMPARATOR unui alt UTILIZATOR/CLIENT/CUMPARATOR in cadrul unei discutii.
DOCUMENT: prezentele Termene si Conditii.
NEWSLETTER: mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de VANZATOR intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea VANZATOR cu referire la informatiile continute de acesta.
ZILE: in cazul in care nu este stipulat altfel, termenul zile face referire la zile lucratoare.
UTILIZATORII site-ului www.labotteghina.ro sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare ce guverneaza desfasurarea tuturor operatiunilor si a raporturilor intre parti, acestea fiind considerate prevederi minimale aplicabile ce se adauga prevederilor legislatiei romanesti in vigoare. Termenii si conditiile pot fi modificate oricand prin actualizarea continutului acestui document, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII.


2. CONSIDERATII GENERALE 
S.C. Linarea Quality S.R.L  ia toate masurile pentru ca informatiile publicate pe pagina sa web, inclusiv descrierea PRODUSELOR precum si preturile listate, sa fie, in orice moment, corecte si complete. Cu toate acestea, se pot face si greseli. In asemenea situatii, www.labotteghina.ro va incerca sa inlature toate erorile survenite in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care www.labotteghina.ro constata ca eroarea respectiva a afectat/influentat COMANDA dumneavoastra sau Contractul valabil incheiat, va incerca sa va informeze in cel mai scurt timp posibil, oferindu-va atat posibilitatea reconfirmarii COMANZII/a CONTRACTULUI, cat si posibilitatea anularii acesteia/acestuia.
Va rugam sa aveti in vedere ca achizitionarea PRODUSELOR pe internet ofera o experienta diferita de cea din magazin. In special, trebuie sa stiti ca: 
-culorile PRODUSELOR, astfel cum sunt prezentate pe pagina web, pot fi diferite in realitate, pentru ca depind de mai multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la, calibrarea monitorului sau display-ului telefonului dumneavoastra. Cu foarte putine exceptii, majoritatea display-urilor vin necalibrate din fabrica. Calibrarea fiind un process hardware ce implica scanarea culorilor reproduse de catre monitor si crearea uni profil de culoare in vederea calibrarii.
-marimea si forma PRODUSELOR pot fi percepute diferit in imaginile disponibile pe pagina web fata de realitate, insa www.labotteghina.ro  furnizeaza informatii complete privind caracteristicile PRODUSELOR in descrierile prezentate pentru fiecare PRODUS in parte, inclusiv cantiatea produselor.  
-fotografiile si imaginile de pe pagina web au doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exacta a PRODUSULUI si a detaliilor incluse, trebuie sa cititi cu atentie descrierea corespunzatoare a PRODUSULUI;
PRODUSELE vor fi livrate numai in masura in care sunt disponibile, existand astfel riscul ca S.C. Linarea Quality S.R.L  sa nu poata livra total sau partial o COMANDA. De asemenea, S.C. Linarea Quality S.R.L isi rezerva dreptul de a retrage orice produs de la vanzare, in orice moment. 
S.C. Linarea Quality S.R.L  depune toate eforturile pentru a livra PRODUSELE solicitate de CUMPARATOR in conformitate cu data de livrare asumata, mentionata in e-mailul cu detalii despre livrare. Mentionam ca toate informatiile cu privire la livrare oferite de S.C. Linarea Quality S.R.L  (pe website, la telefon sau prin e-mail) sunt doar cu titlu estimativ, bazate pe estimarile firmelor de curierat partenere si, de aceea, pot varia de la caz la caz.  

S.C. Linarea Quality S.R.L  isi rezerva dreptul de a ajusta in mod liber si cu respectarea prevederilor legale, preturile si ofertele speciale practicate.
Comunicarea cu personalul www.labotteghina.ro se poate realiza prin interactiunea telefonica directa cu acestia sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. In vederea imbunatatiirii calitatii serviciilor LaBotteghina apelurile telefonice pot fi inregistrate. 
Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta. 
Nu este permisa utilizarea acestui web site in scopul introducerii in mod deliberat de virusi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic daunator sau distructiv. Sunt interzise incercarile de acces neautorizat la acest web site, la serverul pe care este gazduit acesta sau la orice alt server, calculator sau baza de date in legatura cu acest site web. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor va angajati sa nu atacati acest site web prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuita a serviciului.
 Nerespectarea dispozitiilor din prezenta clauza va fi raportata autoritatilor competente in vederea aplicarii sanctiunilor legale si va determina suspendarea imediata a dreptului de a utiliza acest site web.
Desi depune toate eforturile pentru a asigura o navigare sigura pe pagina sa web, compania noastra nu poate garanta ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise nu contin erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, caderi de linie sau orice alti factori similari. Va rugam sa aveti in vedere ca folositi site-ul pe riscul propriu, S.C. Linarea Quality S.R.L  nefiind in niciun fel responsabil pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Astfel, este in avantajul dumneavoastra sa va asigurati ca aveti instalate sisteme adecvate de aparare, menite sa va protejeze calculatorul de virusi si/sau orice alt continut daunator.
 S.C. Linarea Quality S.R.L  are dreptul, in orice moment, sa modifice, sa suspende sau sa inceteze comercializarea online a PRODUSELOR, partial sau in totalitate, temporar sau permanent, cu sau fara notificare prealabila.

3. DESFASURAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE
 Accesul in vederea efectuarii unei COMENZI ii este permis oricarui CLIENT/CUMPARATOR.
Pentru motive justificate S.C. Linarea Quality S.R.L  isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul CLIENTULUI/CUMPARATORULUI in vederea efectuarii unei COMENZI si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii CLIENTULUI/CUMPARATORULUI pe Site, actiunile acestuia ar putea perturba sau prejudicia in orice fel activitatea S.C. Linarea Quality S.R.L  sau a celorlalti clienti.
 In oricare dintre aceste cazuri, CLIENTUL/CUMPARATORUL se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al www.labotteghina.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus-mentionate.
 Prin lansarea unei COMENZI pe www.labotteghina.ro, CLIENTUL este de acord sa fie contactat (telefonic, prin SMS sau prin e-mail) de catre reprezentantii magazinului nostru online.
 Daca S.C. Linarea Quality S.R.L  confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de catre compania noastra se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail sau SMS) din partea SOCIETATII catre CLIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma. 
 S.C. Linarea Quality S.R.L  nu considera in niciun moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre companie.
 Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat. 

4. OBIECTUL CONTRACTULUI
Obiectul CONTRACTULUI il constituie PRODUSUL/PRODUSELE cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe www.labotteghina.ro, confirmata de catre personalul de vanzari al companiei noastre. PRODUSUL/PRODUSELE are/au caracteristicile mentionate pe magazinul online.


5. PRETUL CONTRACTULUI
Pretul PRODUSULUI/PRODUSELOR este acela mentionat pe www.labotteghina.ro . Acesta poate fi modificat in orice moment, fara preaviz. Exceptie fac doar comenzile ce au fost deja confirmate. Modificarile preturilor nu se aplica retroactiv.

S.C. Linarea Quality S.R.L  depune toate eforturile pentru ca preturile afisate sa fie corecte. Cu toate acestea, este posibil sa apara si erori. In cazul in care S.C. LInarea Quality S.R.L  descopera o eroare legata de pretul unui/unor PRODUS/PRODUSE comandate deja de catre CUMPARATOR, acesta va fi informat cat mai curand posibil, cu privire la eroarea produsa. In aceste situatii, CUMPARATORUL va avea optiunea fie de a reconfirma COMANDA la pretul corect, fie de a anula COMANDA.  
 In cazul in care CUMPARATORUL decide anularea Comenzii, dupa ce a fost informat cu privire la preturile corecte ale PRODUSELOR, insa anterior acestui moment a achitat deja pretul PRODUSELOR comandate, S.C. Linarea Quality S.R.L va oferi rambursarea diferentei in cel mai scurt timp posibil, dar fara a depasi 21 zile de la data anularii.
 In masura in care S.C. Linarea Quality S.R.L  nu a informat CUMPARATORUL cu privire la preturile eronate, potrivit prevederilor din prezenta sectiune si a confirmat COMANDA, contractul valabil incheiat va fi executat in mod corespunzator si PRODUSELE vor fi livrate in conformitate sectiunea MODALITATILE DE LIVRARE de mai jos.
 Preturile afisate includ TVA precum si orice alta taxa dar nu includ cheltuielile de ambalare, expediere si livrare.


6. MODALITATILE DE LIVRARE
In cazul in care, in momentul procesarii comenzilor unui CLIENT se constată că acesta a plasat doua sau mai multe comenzi ce au in momentul respectiv statusul „Inregistrata” si date identice de livrare/expediere, cele doua comenzi vor fi cumulate/unite din sistemul nostru. Comenzile unite se anuleaza automat, iar produsele vor fi adaugate intr-o noua comanda.
Ca masura restrictiva pentru CLIENTII ce nu ridica PRODUSELE comandate ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata integral in avans.

In situatia in care CLIENTII ce au comenzi neridicate doresc sa comande produse cu plata in sistem ramburs acestia vor trebui sa achite in avans contravaloarea urmatoarei comenzi plus cea a transportului tur-retur pentru comanda neridicata anterior in cuantum de 25.98 de lei. Ulterior optiunea de plata in sistem ramburs va fi din nou disponibila la finalizarea comenzilor.
Dupa confirmarea comenzii si expedierea acesteia, clientul va primi un e-mail sau SMS ce va contine numarul documentului de transport (AWB) pentru verificarea stadiului transportului, valoarea Comenzii, modalitatea de plata. 

S.C. Linarea Quality S.R.L  isi va indeplini obligatiile contractuale in termen de maxim 14 zile de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDA. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca PRODUSUL nu este diponibil, S.C. Linarea Quality S.R.L  va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.
S.C. Linarea Qualtity S.R.L  poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, in situatia in care PRODUSUL solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI. 
PRODUSUL va fi livrat CLIENTULUI prin serviciile de curierat rapid cu care colaboreaza compania noastra conform optiunii CLIENTULUI.
Dupa semnarea documentelor de livrare, CUMPARATORUL dobandeste posesia fizica a PRODUSELOR comandate. Din acest moment, CUMPARATORUL preia toate riscurile asupra PRODUSELOR, respectiv riscul de pierdere sau de deteriorare.
In cazul in care CUMPARATORUL nu este disponibil personal, poate desemna o terta persoana care sa preia PRODUSELE in numele sau. Reprezentantul CUMPARATORULUI trebuie sa fie o persoana cu capacitatea juridica necesara, respectiv sa fi implinit varsta de 18 ani, pentru a putea primi, in numele CUMPARATORULUI, PRODUSELE.  7. MODIFICAREA SAU ANULAREA COMENZII 
In cazul in care CUMPARATORUL doreste sa modifice sau sa anuleze o COMANDA a carui status este: "IN PROCESARE" sau "CONFIRMATA", acesta poate contacta Departamentul de Relatii Clienti prin email la adresa: contact@labotteghina.ro sau telefonic, in intervalul orar 10.00 - 17.00, la numerele de telefon: +40 741 333 615.
O comanda al carei status este "EXPEDIATA" se poate anula doar telefonic, si doar in cazul in care aceasta nu a fost inca preluata de catre firma de curierat. Comenzile cu status ”EXPEDIATA” nu se pot anula in perioadele de promotie cand numarul de comenzi procesat este foarte mare.
In cazul in care o comanda nu poate fi anulata, CLIENTUL are doar posibilitatea de a returna/refuza comanda.
O comanda ce nu a fost ridicata va avea ca si consecinta directa aplicarea unui sold pozitiv in contul clientului. Valoarea soldului este echivalenta cu costul transportului dus - intors mentionat de client in formularul de comanda. Un client care nu si-a ridicat o comanda va avea intotdeauna, ca si optiune viitoare de plata agreata, achitarea in avans (virament bancar) a produselor dorite.
Comenzile anulate raman vizibile in istoric. 8. METODELE DE PLATA
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare COMANDA. S.C. Lilnarea Quality S.R.L va emite catre CLIENT o factura pentru PRODUSELE si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. 
Platile se fac numai in moneda nationala – leu/lei.
Platile se pot efectua in sistem ramburs, plata online cu cardul bancar, prin depunere de numerar in cont, sau prin ordin de plata.
Plata in sistem ramburs: Se face in numerar, integral, la livrarea PRODUSELOR. In cazul livrarii COMENZII printr-o firma de curierat, plata COMENZII se face dupa verificarea integritatii ambalajului exterior (cutiei) de catre CLIENT. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta. Plata in sistem ramburs comporta o taxa suplimentara de 5 ron, pe care o va achita CLIENTUL la livrarea PRODUSELOR, catre firma de curierat, impreuna cu contravalorea produseor COMANDATE.
Plata online cu cardul bancar - se face prin Eu Platesc, Eu Platesc fiind este un procesator de plati online. Aceasta metoda de plata este destinata tuturor posesorilor de carduri emise sub sigla Visa, Mastercard sau Maestro din orice moneda.  
Pentru efectuarea platii veti introduce numarul cardului dumneavoastra, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura dumneavoastra). Sunt acceptate si carduri emise in alte valute. Plata va avea loc in RON, in urma conversiei valutare la cursul Visa/Mastercard si cursul valutar al bancii emitente a cardului dumneavoastra.
In momentul anularii unei comenzi achitate online cu cardul bancar, se trimite automat email de anulare plata catre procesatorul platii, iar banii vor fi restituiti in contul dumneavoastra. De regula, acest proces dureaza aproximativ 21 zile calendaristice. Insa poate dura pana la 45 de zile conform conditiilor bancii emitente a cardului. 
In cazul in care un client sustine ca nu i-a fost rambursata suma totala/partiala a comenzii nici dupa cele 45 de zile, Unicredit Bank poate furniza un cod RRN pe baza caruia clientul poate lua legatura cu banca emitenta a cardului si poate solicita rembursarea sumei.
Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
www.labotteghina.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Ordin de Plata: Plata prin Ordin de Plata se face doar in baza facturii proforme emise de SOCIETATE, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. 
Depunere de Numerar in Cont: Se poate face la oficiile Bancii Unicredit Bank  din intreaga tara in contul bancar mentionat in factura proforma emisa de SOCIETATE.
Pentru plata "online cu Cardul Bancar", prin “Ordin de plata” sau “Depunere de numerar in cont” expedierea comenzii se face doar dupa confirmarea platii.
Comenzile a caror metoda de plata  este "plata cu cardul bancar" vor fi procesate cu prioritate!
Atentie! Pentru clientii ce au comenzi neridicate din motive imputabile exclusiv acestora, plata se poate efectua online cu Cardul Bancar, prin Depunere de Numerar in Cont sau prin Ordin de Plata. 


 9. POLITICA DE RETUR
Urmatorul aspect face referire doar la persoanele fizice conform legislatiei in vigoare.
Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. In situatia mentionata mai sus, CLIENTUL are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani, schimbarea cu un alt produs sau returnarea contravalorii sub forma de voucher. In aceste cazuri, valoarea in bani returnata, produsul inlocuit sau returnarea contravalorii sub forma de voucher, se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.
Plata transportului aferenta produsului returnat respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire ii revine CLIENTULUI.  
In cazul in care se opteaza pentru: 
Inlocuirea cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil (in masura in care este disponibil in stoc).
Rambursarea contravalorii produsului, aceasta va fi facuta in termen de maxim 14 zile de la receptionarea de catre S.C. LINAREA QUALITY S.R.L coletului cu produsele returnate.
Returnarea contravalorii sub forma de voucher, pe care il puteti folosi intr-o viitoare comanda, aceasta va fi facuta in termen de maxim 7 zile de la receptionarea de catre S.C. LINAREA QUALITY S.R.L a coletului cu produsele returnate.
La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.
Nu se admit la retur:
- Produse care au fost desfacute
- Produse care au fost testate/utilizate
- Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse
- Produse achizitionate de la alte magazine 
- Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)
- Produse cu ambalajele deteriorate in orice fel
Aceste masuri sunt specifice produselor alimentare, deschiderea lor conducand la aparitia riscului de perisabilitate.

PROCEDURA DE RETURNARE AL PRODUSELOR
Pentru a realiza returul unui produs urmati pasii de mai jos:
1. Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor de mai sus
2. Completati formularul standard de retur RMA pe care il puteti accesa aici
3. Contactati serviciul Relatii Clienti prin email la adresa contact@labotteghina.ro sau telefonic: +40 741 333 615.
4. Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii.
5. Expediati coletul la adresa: Otopeni, telefon: +40 741 333 615 , prin orice serviciu de curierat rapid sau prin Posta Romana.
Dupa receptionarea coletului veti fi contactat/ contactata de un membru al departamentului Relatii Clienti care se va ocupa de returul produslui dumneavoastra. 
Atentie! Responsabilitatea cu privire la integritatea produsului pe perioada transportului in vederea returnarii acestuia apartine exclusiv CLIENTULUI. Produsele deteriorate in timpul transportului ce nu fost ambalate corespunzator la expediere nu vor fi acceptate la retur. Daca produsul nu respecta intocmai conditiile mentionate mai sus compania noastra isi ezerva dreptul de a nu accepta returul produselor. Contravaloarea transportului tur-retur cade in sarcina clientului.


 10. TERMENII SI COSTUL LIVRARII
S.C. Linarea Quality S.R.L  va livra PRODUSELE in cadrul termenelor mentionate pe MAGAZINUL ONLINE pentru PRODUSUL comandat, la data generarii COMENZII sau in cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel. 
In  cazul in care nu poate executa CONTRACTUL datorita faptului ca PRODUSUL sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru PRODUSUL sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 14 de zile.
 In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, S.C. Linarea Quality S.R.L  va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.
In cazul in care S.C. Linarea Quality S.R.L  primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea PRODUSELOR, S.C. Linarea Quality S.R.L  poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.
PRODUSELE comercializate de www.labotteghina.ro pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, veti primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii.
 
11. EXPEDIEREA COMENZILOR
Toate comenzile ce sunt plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 - 15:00 sunt expediate in aceeasi zi, cu exceptia sarbatorilor legale si a perioadelor de promotie de tip Black Friday.
Comenzile lansate dupa ora 15:00, in zilele de sambata si duminica sau in zilele libere prin lege vor fi operate si expediate in urmatoarea zi lucratoare. In cazul mai multor comenzi plasate de pe celasi cont, avem nevoie de confirmare telefonica pentru a putea expedia coletele. 
In cazuri rare (promotii cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevazute) procesarea comenzilor poate dura mai mult din cauza volumului mare de colete. Cu toate acestea procesarea comenzilor confirmate nu poate depasi 14 zile. Procesare comenzilor ce includ PRODUSE a caror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra de ecommerce sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactati de consilierii de vanzari ai companiei noastre, va fi amanata pana la rezolvarea situatiei aparute.
 
12. MODALITATI SI COSTURI DE EXPEDIERE
 
Transportul produselor comandate pe www.labotteghina.ro se face prin companiile ce ofera servicii de Curierat rapid partenere precum DPD si Fan Curier.
   • Tariful standard de livrare este de 25.00 lei pentru comenzi a caror valoare este mai mica de 250 de lei 
   • Comenzile mai mari de 250 de lei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT
   • Termenul de livrare este in general de maxim 3 zile lucratoare din momentul expedierii coletului in localitatile aflate in aria de acoperire a companiei de curierat partenere si de maxim 10 zile pentru localitatile ce nu se afla in aria de acoperire. Acesti termeni pot fi depsiti in anumite cazuri precum perioade de promotii (Black Friday, Reduceri de Craciun, Campaniile de Paste etc.) sau perioade in care drumurile sunt impracticabile (inundatii, caderi masive de zapada etc.).
   • Livrare se face in sistem Door to Door (coletul este livrat direct la dumneavoastra acasa).
Ca masura restrictiva pentru CLIENTII ce nu ridica PRODUSELE comandate ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata integral in avans. In situatia in care CLIENTII ce au comenzi neridicate doresc sa comande produse cu plata in sistem ramburs acestia vor trebui sa achite in avans contravaloarea urmatoarei comenzi plus cea a transportului tur-retur pentru comanda neridicata anterior in cuantum de 25.98 de lei. Ulterior optiunea de plata in sistem ramburs va fi din nou disponibila la finalizarea comenzilor.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numerele de telefon +40 741 333 615 sau pe email la contact@labotteghina.ro. 
 
13. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Confidentialitatea informatiilor personale ale CLIENTILOR www.labotteghina.ro este unul dintre aspectele pe care le tratam cu cea mai mare seriozitate.
www.labotteghina.ro colecteaza informatii prin intermediul site-ului web www.labottegina.ro, in conformitate cu legislatia romana care face referire la aceste aspecte. Site-ul plaseaza "cookie-uri" pe calculatorul vizitatorului, ce sunt utilizate pentru autentificare, adaugarea de produse in cos, plasarea de comenzi si colectarea de informatii statistice cu privire la utilizarea siteului nostru. 
Colectarea datelor se face prin:
     • Formularul de inregistrare CLIENT;
     • Formularul de actualizare a informatiilor CLIENTULUI;
     • Formularul de plasare a COMENZILOR;
     • Formularul de contact;
     • Formularul de recenzii produse;
     • Formularul de abonare newsletter; 
Datele cu caracter personal colectate prin intermediul siteului sunt folosite pentru:
     • Facilitarea comunicarii directe si indirecte cu CLIENTII
     • Facturarea PRODUSELOR/SERVICIILOR comandate de catre dumneavoastra
     • Informarea utilizatorilor cu privire la statusul comenzilor plasate
     • Livrarea PRODUSELOR
     • Informarea UTILIZATORILOR cu privire la disponibilitatea de stoc a unuia sau mai multor PRODUSE
     • Informarea UTILIZATORILOR asupra diferitelor oferte/ promotii disponibile
     • Informarii UTILIZATORILOR privind situatia contului de pe www.labotteghina.ro, evolutia si starea COMENZILOR, precum si evaluarea PRODUSELOR si serviciilor oferite.  
In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. Linarea Quality S.R.L isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii siteului nostru.
Compania noastra se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti, cu exceptia companiilor de Curierat in vederea livrarii produselor, a prestatorului de servicii de efulfillment si a situatiilor expres prevazute de legislatia statului Roman in vigoare. Astfel, informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate Parchetului, Politiei, Instantelor Judecatoresti sau altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Orice UTILIZATOR care a furnizat explicit date cu caracter personal pe site-ul www.labotteghina.ro poate opta pentru stergerea acestora din baza noastra de date prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@labotteghina.ro. In cazul in care utilizatorii nu doresc sa primeasca in continuare comunicari comerciale prin email din partea companiei noastre pot utiliza link-ul de dezabonare din footer-ul newsletter-ului labotteghina.ro primit prin email.

Pentru informare si suport, sesizari si reclamatii ne puteti contacta la adresa contact@labotteghina.ro.

Logo