Facebook Pixel

LUNI-VINERI: 10-17

+40 741 333 615

 
Faina de orez alb Carnaroli RISO BUONO
începand de la 46,50 RON
nici unul

Faina din orez alb Carnaroli nu contine gluten, nu este modificata genetic, este foarte usor digerabila, saraca in grasimi, cu un continut nutritiv foarte bogat, obtinuta folosind doar orez Carnaroli italian. Orezul alb Carnaroli este considerat in Italia orezul de cea mai buna calitate, fiind apreciat in cele mai pretentioase bucatarii ale lumii.

Faina de orez alb Carnaroli este obtinuta printr-un proces lent de macinare a bobului, ce permite pastrarea caracteristicilor si valorilor nutritive ale bobului de orez brut invechit.

Faina de orez alb Carnaroli poate fi folosita la ingrosarea sosurilor sau supelor, la prepararea budincilor si cremelor. Este excelenta pentru preparate prajite, asigurand o crusta usoara, crocanta si pentru deserturi usoare, torturi si pandispanuri, asigurand o aerare mai buna.

Timp de gatit: De la 13 minute in sus, in functie de gust

 

 

Faina de orez alb Carnaroli este obtinuta folosind exclusiv orez cultivat la ferma proprie La Modina. Faina de orez, “mochiko” in japoneza, sta la baza alimentatiei asiatice si devine tot mai populara si in bucatariile din vest. Faina de orez este un produs fara gluten, cu o digerabilitate ridicata, valori nutritive ridicate si continut redus de grasimi.

Valori nutritionale la 100 grame (portie)
Valoare energetica Kcal. 347 - KJ 1451
Proteine g. 7.4
Carbohidrati g. 78
Din care zaharuri g. 0.3
Grasimi gr.0,3
Din care saturate g. 0.1
Fibre g. 1.4
Sare g. 0.0001
Producători RISO BUONO

Adauga o recenzie