Facebook Pixel
WA button WA button

LUNI-VINERI: 10-17

+40 741 333 615

 
VILLA MANODORI

Regiunea si tara: Modena, Italia

Chef Massimo Bottura si-a folosit abilitatile creative la crearea brandului Villa Manodori, o colectie de uleiuri de masline extravirgine si un asortiment de oteturi balsamice unice. Pregatite utilizand doar tehnici artizanale si produse in cantitati limitate, aceste condimente versatile se bucura de apreciere in intreaga lume.

Osteria Francescana, taverna-restaurant cu trei stele Michelin, templul bucătăriei italiene contemporane, imaginat de superstarul global Chef Massimo Bottura, desemnat de două ori cel mai bun restaurant din lume.

 Massimo Bottura interior

Restaurantul este expresia spiritului și creativității lui Chef Massimo Bottura, un spațiu elegant, influențat de artă și muzică.

Preparatele pregtite de Chef Massimo Bottura sunt extrem de narative, vizuale, neașteptate. Un amestec emoționat și surprinzător de trecut, prezent și viitor. Fiecare capitol al poveștii sale este unic, reflecta propria sa viziune asupra regiunii Emilia-Romagna si se regaseste in fiecare preparat care livreaza nu doar gust exceptional, ci si multa emotie.

Collectia Villa Manodori de oteturi balsamice se afla in centrul unora din cele mai delicate preparate pe care le gasesti in meniul Osteria Francescana, precum "Oops, i dropped the lemon tart".

Osteria Francescana si Chef Massimo Bottura au fost protagonistii primului episod din seria Chef's Table, difuzata de Netflix.

Chef Massimo Bottura este puternic implicat si în activitati soliciale, precum combaterea risipei de mâncare la nivel global prin asociația Food for Soul si, mai nou, proiectul Il Tortellante, care aduce în mâinile adolescenților modenezi, cu dizabilități, iscusința producției autentice, artizanale de tortellini.

 

4 Articole rezultate

4 Articole rezultate