Facebook Pixel
WA button WA button

LUNI-VINERI: 10-17

+40 741 333 615

 
Grand CRU Macchia Di Rose 500ml FRANTOIO MURAGLIA
189,50 RON
nici unul

Primul GRAND CRU avand la origine măslinul Coratina.

Acest GRAND CRU exceptional este obtinut din masline abia culese, ultra selectionate, trecute printr-o presa traditionala de piatra si presate la rece, provenite din maslini crescuti intr-un sol cu caracteristici unice, solul cu cea mai buna pozitionare fata de soare: Macchia di Rose. Acesta este motivul pentru care uleiul de masline Cru al lui Frantoio Muraglia este unul special, in plus fiind un produs de serie mica, doar cateva sticle, fiecare identificata print-un numar unic.

Sticla are un design original si neobisnuit pentru un ulei de masline, o panza de matase in culorile pamantului imprimata pe suprafata, cu modelul tipic Muraglia, dar care de aceasta data este in bronz pantone. Ambalajul este acoperit cu hartie metalica din bronz si contine o harta cadastrala in interior: referinta pentru parcela de pamant din care provin maslinele, un alt element care subliniaza exclusivitatea acestui produs.

O culoare verde intens, cu nuanțe aurii si un parfum inconfundabil de fenicul, anghinare, piper și fân.

Gust iute: intens

Gust amar: mediu

Gust fructat: intens

Echilibru: mediu echilibrat

Uleiul de masline extravirgin GRAND CRU a fost creat ca un tribut adus pamantului in care creste maslinul care ii da viata. Macchia di Rose este solul cu cea mai bună poziționare fata de soare, fiind selectat pentru proprietatile unice pe care le are si care asigura conditii ideale pentru cultivarea maslinilor din soiul Coratina.

 

Valori la 100 gr
Valoare energetica 3762 Kj
900 Kcal
Carbohidrati 0 g
din care zaharuri 0 g
Acizi grasi 90 g
din care saturati 9 g
Proteine 0 g
Fibre alimentare 0 g
Sare 0 g
Producători MURAGLIA
Cantitate 500ml

Adauga o recenzie