Facebook Pixel
WA button WA button

LUNI-VINERI: 10-17

+40 741 333 615

 
SALE
Gem de ardei iute 120g MASSERIA MIROGALLO
18,50 RON 16,65 RON
nici unul

Gem de ardei iute, cantitate 120g.

Ingrediente: pulpa de ardei iute, zahar.

Mult fruct, fruct adevarat, foarte putin zahar adaugat: acestea sunt ingredientele folosite de Masseria Mirogallo in gemuri si marmelade.

Fara coloranti sau conservanti artificiali, reteta 100% curata.

Fructul crescut si recoltat in ferma proprie este prelucrat in laboratoare proprii, folosind procese simple si metode traditionale, totul manual, in acord cu sezonalitatea si ciclurile naturii.

Despre Masseria Mirogallo

Familia Belfiore se ocupa cu cultivarea fructelor si legumelor de pe la 1800. Ferma familiei, Masseria Mirogallo, ocupa o suprafata de 70 acri de pamant in provincia Matera, in sudul districtului Basilicata (cunoscut in timpuri stravechi drept Lucania).

Despre Matera se spune ca este unul din cele mai vechi orase din lume, mai vechi chiar decat Roma. Regiunea, care cuprinde “arcul din calcaiul cizmei”, a fost pentru prima oara locuita in Paleolitic, iar vaile fertile, muntoase, au fost o sursa importanta de alimente in timpul dominatiei grecesti si mai apoi romane.

Basilicata nu este atat de cunoscuta, dar Matera este una din cele mai importante destinatii turistice ale Italiei, fiind locul in care se gaseste Sassi di Matera, o asezare preistorica de case de piatra, sapate direct in stanca. Astazi, orasul este un sit in patrimoniul universal U.N.E.S.C.O.

Vaile fertile care inconjura Matera sunt astazi populate cu ferme de familie, cunoscute local drept masserrie. Incepand cu 1800, una din cele mai mari ferme este detinuta de familia Belfiore, care s-a specializat in pastrarea si cultivarea soirurilor ereditare de fructe si legume, pe care le proceseaza manual, obtinand produse de camara, de cea mai buna calitate.  

Pentru fratii Belfiore faptul ca toata materia prima pe care o aseaza in borcane provine de pe pamanturile fermei lor si ca folosesc drept conservanti doar otet si sare sunt elemente de mare mandrie. In fiecare vara, ferma Mirogallo se umple de muncitori care recolteaza de mana legumele si fructele perfect coapte de soare. In interiorul cladirilor albe vechi ale fermei, intr-o bucatarie moderna, de ultima generatie, recolta de peste zi este transformata intr-o varietate borcane de diferite dimensiuni si culori.

Ingrediente: pulpa de ardei iute (70%), zahar, zeama de lamaie.

Fruct utlizat: 115g, la 100g de produs finit.

Valori la 100 gr
Valoare energetica 861 Kj
206 Kcal
Carbohidrati 51.0 g
din care zaharuri  49.0 g
Acizi grasi 0.5 g
din care saturati 0.0 g
Proteine 1.9 g
Fibre alimentare 0.0 g
Sare 0.0 g

Produs confectionat artizanal de Azienda Agricola Belfiore ctr. da Mirogallo - Mattera, Italia. 

Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in cateva zile.

Producători MASSERIA MIROGALLO
Cantitate 120g

Adauga o recenzie