Facebook Pixel
WA button WA button

LUNI-VINERI: 10-17

+40 741 333 615

 
SALE
Crema tartinabila de vanata rosie 180g MASSERIA MIROGALLO
28,50 RON 25,65 RON
nici unul

Crema tartinabila din vanata rosie, cantitate 180g.

Ingrediente: vanata rosie, ulei de masline extravirgin, otet din vin.

Cremele tartinabile si pateurile sunt pregatite in laboratorul propriu al Masseriei Mirogallo, incepand de la materia prima proaspat recoltata din ferma proprie, continuand cu procesul de selectie atenta si in final productia efectiva, folosind metode si retete traditionale, avand la baza doar ulei de masline extravirgin.

Fara coloranti sau conservanti artificiali, reteta 100% curata.

Cremele tartinabile si pateurile produse de Masseria Mirogallo pot fi considerate varianta moderna a traditionalelor produse conservate, dar care vin intr-o varietate mult mai mare si pot fi consumate in felurite combinatii.

Despre Masseria Mirogallo

Familia Belfiore se ocupa cu cultivarea fructelor si legumelor de pe la 1800. Ferma familiei, Masseria Mirogallo, ocupa o suprafata de 70 acri de pamant in provincia Matera, in sudul districtului Basilicata (cunoscut in timpuri stravechi drept Lucania).

Despre Matera se spune ca este unul din cele mai vechi orase din lume, mai vechi chiar decat Roma. Regiunea, care cuprinde “arcul din calcaiul cizmei”, a fost pentru prima oara locuita in Paleolitic, iar vaile fertile, muntoase, au fost o sursa importanta de alimente in timpul dominatiei grecesti si mai apoi romane.

Basilicata nu este atat de cunoscuta, dar Matera este una din cele mai importante destinatii turistice ale Italiei, fiind locul in care se gaseste Sassi di Matera, o asezare preistorica de case de piatra, sapate direct in stanca. Astazi, orasul este un sit in patrimoniul universal U.N.E.S.C.O.

Vaile fertile care inconjura Matera sunt astazi populate cu ferme de familie, cunoscute local drept masserrie. Incepand cu 1800, una din cele mai mari ferme este detinuta de familia Belfiore, care s-a specializat in pastrarea si cultivarea soirurilor ereditare de fructe si legume, pe care le proceseaza manual, obtinand produse de camara, de cea mai buna calitate.  

Pentru fratii Belfiore faptul ca toata materia prima pe care o aseaza in borcane provine de pe pamanturile fermei lor si ca folosesc drept conservanti doar otet si sare sunt elemente de mare mandrie. In fiecare vara, ferma Mirogallo se umple de muncitori care recolteaza de mana legumele si fructele perfect coapte de soare. In interiorul cladirilor albe vechi ale fermei, intr-o bucatarie moderna, de ultima generatie, recolta de peste zi este transformata intr-o varietate borcane de diferite dimensiuni si culori.

Producători MASSERIA MIROGALLO
Cantitate 180g

Adauga o recenzie