Facebook Pixel
WA button WA button

LUNI-VINERI: 10-17

+40 741 333 615

 
Cum alegi cel mai bun ulei de masline?

Cum alegi cel mai bun ulei de masline?

Alegerea unui ulei de masline intr-un magazin sau online poate fi o sarcina dificila, dar daca urmezi cateva principii de baza, te asigur ca vei face alegerea corecta. Citind acest articol vei afla ce anume trebuie sa urmaresti...

/ Citește mai mult
Gnocchi Sardi cu apio si bresaola

Gnocchi Sardi cu apio si bresaola

O reteta dedicata Zilei Mondiale a Pastelor. Un contrast de arome, parfumul proaspat al apio-ului si gustul puternic, masculin, al bresaolei, intalnesc gingasia Gnocchilor Sardi, o aventura in sine...

/ Citește mai mult
Risotto cu sausage si anghinare

Risotto cu sausage si anghinare

Un preparat altfel, cremozitatea risotto-ului intalneste  masculinitatea sausage-ului si gustul delicat al anghinarelor. Savuros si seducator, deopotriva, te invaluie cu un buchet de arome...

/ Citește mai mult
Paccheri umpluti cu ragu de legume

Paccheri umpluti cu ragu de legume

Pacchero este un format de paste originar din Napoli, iar paccheri umpluti cu ragu, pentru ca este un preparat care s-a nascut tot in insorita regiune Napoli, il pune cel mai bine in valoare...

/ Citește mai mult
De ce este otetul balsamic atat de special?

De ce este otetul balsamic atat de special?

Otetul balsamic este cunoscut acum ca un condiment, dar nu multi stiu care ii sunt originile. Istoria otetului balsamic incepe in antichitate, cand romanii obisnuiau sa foloseasca mustul din struguri...

/ Citește mai mult
Risotto cu topping de lamaie si cepsoara

Risotto cu topping de lamaie si cepsoara

Risotto-ul este ca un bebeluș lipicios. Nu îl poți lăsa jos, nu te poți îndepărta de el și cu atat mai putin sa il ignori. Nevoile sale sunt simple, vrea doar sa te stie acolo, iar dacă îi acorzi toată atenția, te va inunda cu dragoste...

/ Citește mai mult
Incarca mai multe

Articolele 7 la 12 din 21 total

Afisati pe pagina