Facebook Pixel
WA button WA button

LUNI-VINERI: 10-17

+40 741 333 615

 
Spaghetti Aglio Olio e Peperoncino

Spaghetti Aglio Olio e Peperoncino

O reteta traditionala, care vine din Napoli, asociata cu bucataria rustica, pe cat de simpla si usor de pregatit, pe atat de gustoasa. Doar 4 ingrediente care se combina armonios, pentru o savoare deosebita…

/ Citește mai mult
Cum alegi vinul pentru paste?

Cum alegi vinul pentru paste?

Nimic nu intrece o reteta delicioasa de paste, acompaniata de un pahar de vin la temperatura potrivita. Pentru o experienta totala, pastele ar trebui consumate impreuna cu un vin care sa completeze...

/ Citește mai mult
Conchiglioni cu broccoli si ricotta

Conchiglioni cu broccoli si ricotta

Cochilii uriase, umplute cu broccoli si ricotta, gatite la cuptor. Ce reteta mai potrivita pentru pranz sau cina, pentru o zi rece de iarna? O umplutura delicata, contrasteaza cu toppingul crocant...

/ Citește mai mult
Orecchiette cu broccoli, ansoa, usturoi si chilli

Orecchiette cu broccoli, ansoa, usturoi si chilli

Broccoli si ansoa se inteleg foarte bine impreuna, iar cand adaugi fulgi de chilli, se combina minunat cu aceste paste urechiate "orecchiette". O reteta rapida, sanatoasa, savuroasa...

/ Citește mai mult
Despre paste: mituri si altele

Despre paste: mituri si altele

Frederico Fellini a caracterizat perfect conditia italiana, cand a spus: “Viata este o combinatie de magie si paste”. Faptul ca italienii mananca in fiecare zi paste, nu este un clicheu, este un adevar, chiar o fac...

/ Citește mai mult
Carnaroli vs Arborio

Carnaroli vs Arborio

Pentru prepararea risotto-ului se folosesc doar varietati de orez Italian, cu bob scurt, precum: Arborio, Carnaroli, Vialone Nano sau Baldo. Orezul cu bob scurt are un continut de amidon mai ridicat si are tendinta de a absorbi...

/ Citește mai mult
Incarca mai multe

Articolele 1 la 6 din 21 total

Afisati pe pagina