Facebook Pixel
WA button WA button

LUNI-VINERI: 10-17

+40 741 333 615

 
SALE
Ardei umpluti in ulei de masline 250g MASSERIA MIROGALLO
35,50 RON 31,95 RON
nici unul

Ardei umpluti, in ulei de masline extravirgin, cantitate 250g.

Ingrediente: ardei, dovlecei, ulei de masline extravirgin, otet din vin, capere.

Pregatite din legume proaspete, aceste muraturi pastreaza intact bagajul nutritional initial: savoarea, aroma si gustul aduc aminte de muraturile pregatite acasa prin metode traditionale vechi mediteraneene.

Fara coloranti sau conservanti artificiali, reteta 100% curata.

Recoltate cand sunt perfect coapte, legumele sunt selectate, taiate fillet sau in bucati, deshidratate sau lasate la macerat, iar apoi asezate in borcan si aromatizate printr-un proces indelungat de maturare in ulei de masline extra virgin. Intreg procesul se deruleaza manual, doar in ferma si laboratorul Masseriei Mirogallo.

Despre Masseria Mirogallo

Familia Belfiore se ocupa cu cultivarea fructelor si legumelor de pe la 1800. Ferma familiei, Masseria Mirogallo, ocupa o suprafata de 70 acri de pamant in provincia Matera, in sudul districtului Basilicata (cunoscut in timpuri stravechi drept Lucania).

Despre Matera se spune ca este unul din cele mai vechi orase din lume, mai vechi chiar decat Roma. Regiunea, care cuprinde “arcul din calcaiul cizmei”, a fost pentru prima oara locuita in Paleolitic, iar vaile fertile, muntoase, au fost o sursa importanta de alimente in timpul dominatiei grecesti si mai apoi romane.

Basilicata nu este atat de cunoscuta, dar Matera este una din cele mai importante destinatii turistice ale Italiei, fiind locul in care se gaseste Sassi di Matera, o asezare preistorica de case de piatra, sapate direct in stanca. Astazi, orasul este un sit in patrimoniul universal U.N.E.S.C.O.

Vaile fertile care inconjura Matera sunt astazi populate cu ferme de familie, cunoscute local drept masserrie. Incepand cu 1800, una din cele mai mari ferme este detinuta de familia Belfiore, care s-a specializat in pastrarea si cultivarea soirurilor ereditare de fructe si legume, pe care le proceseaza manual, obtinand produse de camara, de cea mai buna calitate.  

Pentru fratii Belfiore faptul ca toata materia prima pe care o aseaza in borcane provine de pe pamanturile fermei lor si ca folosesc drept conservanti doar otet si sare sunt elemente de mare mandrie. In fiecare vara, ferma Mirogallo se umple de muncitori care recolteaza de mana legumele si fructele perfect coapte de soare. In interiorul cladirilor albe vechi ale fermei, intr-o bucatarie moderna, de ultima generatie, recolta de peste zi este transformata intr-o varietate borcane de diferite dimensiuni si culori.

 

Ingrediente: ulei de masline extravirgin (39%), zucchini (35%), ardei (25%), otet din vin, cappere.

Valori la 100 gr
Valoare energetica 347 Kj
82 Kcal
Carbohidrati 5.9 g
din care zaharuri 5.7 g
Acizi grasi 5.4 g
din care saturati 0.7 g
Proteine 3.1 g
Sare 1.0 g

Produs confectionat artizanal de Azienda Agricola Belfiore ctr. da Mirogallo - Mattera, Italia. 

Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in cateva zile.

Producători MASSERIA MIROGALLO
Cantitate 250g

Adauga o recenzie